sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Koti-ikävä

Mun täytyy todellakin alkaa tsemppaa kuvien ottamisen kanssa! Yleensä lähen aina jonnekki ja sit vast perillä muistan et ainii se kamera... Joten mulla ei pahemmin oo mitään kuvia joita tänne blogin puolelle laittaisin. Toivottavasti tilanne eri ens viikonloppuna ja voin teille laitella kuvia. Nyt kuitenki enne sitä aattelin et voin kirjotella vähä mitkä jutut aiheuttaa koti-ikävää enite nyt ku tääl kuitenki jo melkee kaks kuukautta oon ollu ja koti-ikävä iskeny.

Naantalin ranta
En haluu nähdä ensimmäistäkää kuvaa Naantalin rannasta nyt kesällä koska tulee sellane olo et itekki sinne haluisin mennä. Mut valitettavasti sielä vaan aika moni tuntuu käyvän (okei itekki siel olisin jos kotona oisin) ja aina kuvia joka puolelta löytyy. Mut tähän löytyy helpostusta pian! Koska hei kaikki tietää Suomen sään eli ei mee ku kuukausi tai pari ja ketään ei enää rannassa käy.

Meri
En ymmärrä kuka haluu asua sisämaassa!!!!! Täällä ainoo vesi löytyy uima-altaista tai lammista joita ei ees ihan tässä mun lähellä oo. Eli yleensä ku ajelen mun normi paikkoihin joissa käyn ei vettä oo ollenkaan näköpiirissä.

Ruoka
En tiiä onko tää joku yleinen amerikkalainen tapa mut ainakin mun perheessä tää pätee... Eli siis ruokaa yleensä tehdään kerran tai kaks viikossa ja sitä sit syödään loppu viikko, tarkottaen et syön lounaaks ja päivälliseks samaa ruokaa ellen sit haluu syödä noita pakaste aterioita jotka ei kyl mitää kovin herkullisia oo. Tästä johtuen käyn aika paljon muitten au pairien kanssa ulkona syömässä myös viikolla välil jopa haen ittelleni lounasta.

Kaverit, Perhe ja Sukulaiset
On yllättävän vaikeeta lukee kaikkialta mitä tutut tekee ja miettii et itekki olis tekemäs niit juttuja jos vaan olis kotona. En tarkota et kenenkää pitäis lopettaa kertomasta, päin vastoin! On myös tosi kiva tietää mitä kaikki puuhailee. Loppuen lopuks on kuitenki aika rankkaa elää täällä tietäen et kaikki joihin oikeesti luottaa ja keist välittää asuu kaukana ja sit viel rasitteena on 7- 8 tunnin aikaero joka ei millään tavalla helpota asiaa. Sillo ku tulee sellane olo et hei nyt vois laittaa viesii jollekki ja alkaa kirjottaa sitä viestii ni muistaa et ainii en tuu saamaan vastausta moneen tuntiin ja se ei aina kyl oo kivaa. Välil myös alkaa tuntuu et ehkä kaikki unohtaa mut ja saa uusii kaverei yms... Mut luulen et tää ikävä alkaa helpottaa kuha vaa totun paremmi olemaan tääl ja saan uusii kaverei sekä lisää tekemistä.

Yleisesti siis tää viikko on ollu jo paljo parempi ku viime viikko joten luulen et mun koti-ikävä alkaa tietyl taval ehkä vähä helpottaa mut en usko et se koskaan kokonaa katoo eikä sen tarviikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti