sunnuntai 2. lokakuuta 2016

International festival

Meillä oli tänää sellane tapahtuma kolmen eri au pair ryhmän kanssa eli melkeen kaikki au pairit täst Dallasin alueelta ja heidän host perheet oli sielä. Ideana oli esitellä kaikkien au pairien kotimaat silleen että jokasella maalla oli paikka eri pöydissä joita perheet sitten kiersi. Jokaisen piti suunnitella joku aktiviteetti lapsille, tehä sellane taulu ja tuoda jotain syömistä. Mä sitte leivoin yhen toisen suomalaisen tytön kanssa korvapuusteja eilen ja niist tuli kyl yllättävän hyviä ja saatiin paljon kehuja! Oli kyl kiva nähdä paljon muita au paireja ja jutella kunnol kaikken kanssa pitkäst aikaa. 


Oli tosi hassuu ku Maria tuli eilen meille ja just leivottiin ja tehtiin toi poster ni puhuu suomea oikeesti jonkun kanssa kasvotusten. Oon siis tietty puhunu paljon kaikkien kanssa Skypessä ja FaceTimes sekä viestitelly mut en oo hetkeen puhunu kasvotusten kenenkää kans ja se tuntus kyl hassulta. Tuntu myös hassulta just vaihdella englannin ja suomen välillä ja joskus jopa sekotettiin molempii ku puhuttiin. Kaikkien mielestä kuulosti tosi hassulta ku me puhuttiin suomea koska ne siis lopetti välil keskustelut keskenää ja kuunteli ku me puhuttiin suomee. Mut oli kyl kiva vaihteeks jutella jonkun kans oikeesti kunnol suomea!


Toi tapahtuma oli yli puolen tunnin matkan päässä joten päästäkseen sinne piti ajaa Dallasin läpi ja takas tullessa oliki iha kivat maisemat Dallasista josta mun kaveri otti kuvan nopeesti puhelimella joten siks toi kuva ei oo paras mahdollinen mut aateltiin et ei oo hyvä idea pysähtyy nelikaistaselle tielle jossa autot ajaa yli satasti ni ottamaan parempaa kuvaa. 
Pitäis kyl joku päivä mennä oikeesti kattelee Dallasin keskustaa!


Viime viikonloppuna täällä oli tosi huono sää ja ukkosti sekä sato koko viikonlopun ni siks meijän kaikki suunnitelmat meni pilalle enkä sitte tehny mitään muuta ku oleilin kotona ni ei ollu sen takia mitään kirjotettavaa. Nyt meil on taas ihan hyvät suunnitelmat viikonlopulle joten toivottavasti tällä kertaa sää ois meijän puolella! Ootan innolla tulevaa viikkoa koska mun tarvii tehä vähä vähemmän töitä ku yleensä, koulu loppuu yhen kurssin osalta ja viikonloppun ois jonkun verran kivaa tekemistä. Toivottavasti myös teillä tulee olemaan hyvä viikko!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti