sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Tärkeimmät sovellukset

Skype/ FaceTime
Parhaimpia sovelluksia yhteyden pitämiseen! On kiva oikeesti myös nähdä kenelle puhuu pelkästään äänen kuulemisen sijaan. Ja tietty molemmat on ilmaisia eli en tarvii ku netin mikä mulla tietty aina kotona on ja oikeestaan netin kyl löytää melkeen mistä vaan.

WhatsApp
Aina ei kuitenkaan ehdi puhuu pitkästi tai on vaan joku nopea asia ni sillon viestit tulee kätevämmiksi ku itse puhuminen vaikka skypessä. Kuvien lähettäminen on tosi helppoa kuin myös ääniviestien lähettely jos ei jaksa kirjottaa. Aikaeron takia en ees voi aina puhua kenenkää kanssa mutta aina voi viestiä laittaa ja kaikki vastailee sitte ku on hereillä ja on aikaa. Kuten Skype ja FaceTime on myös WhatsApp ilmanen.




Spotify
Tää on oikeesti mun pelastus täällä! Koska en perjaattees sais kuunnella lasten kanssa radiosta "normi" englannin kielistä musiikkia koska ne sanat ei kyllä aina oo tarkotettu 3 ja 7 vuotiaille ni nyt sen sijaan että joutuisin aina kuuntelee lasten lauluja voin kuunnella kaikkialla suomenkielistä musiikkia eikä niillä oo mitään käsitystä mitä sanat tarkottaa. Positiivista on kyllä että lapset myös tykkää kuunnella suomenkielistä musiikkia ja ne aina pyytääki et voidaaks kuunnella sitä ku ne on mun kanssa.

Instagram/Facebook/Snapchat
Parhaat tavat nähdä mitä muut kaikkialla tekee ja mitä missäkin tapahtuu. On kiva lukee kuulumisia ja nähä kuvia myös Suomesta nopeesti eikä nii et tarvis aina kysellä koko ajan. Voisin kyl ite vähä parantaa päivittelyäni myös tuolla sosiaalisessa mediassa ni näkisitte myös enemmän kuvia millasta täällä on.




YouTube
Helppo tapa näyttää lyhyitä videoita lapsille ku pitää ite saada jotain tehtyä. Ja hei mistään muualta ei nää muumeja täällä ollessa joten YouTube on ainoo vaihtoehto. Katon kyl ite myös jonkun verran videoita suomalaisilta ja ulkomaalaislta tubettajilta.

DNA TV
Melkeinpä ainoo tapa kattoo Suomen telkkaria. Nauhotan aina ne sarjat mitä haluun kattoa ja sit voin ne täältä kattoo ku mulle sopii ja mikä parasta voin kelata mainosten yli! Tällä kertaa aika erosta on hyötyä koska Suomessa kaikki hyvät sarjat tulee illalla ja vaikka tulis myöhäänki ni ei haittaa mua sillä mun illalla ne on sitte jo kaikki mun katottavissa eikä tarvii odotella turhia.





Muuntaja
En edelleenkään oo jaksanu opetella kaiken maailman mittayksiköi ja lämpötiloi täällä ku helpommalla pääsee laittamalla sovellukseen mitä haluu tietää ja vastaus tulee samantien.

Google Maps
Oisin täällä nii hukassa jos mul ei ois navigaattoria puhelimessa. Okei nyt tiiän jo vähä mitä missäki on ja oon vähä hahmottanu tän kaupungin mut silti mihkään uuteen paikkaan en kyllä ikinä löydä ilman navigaattoria. 




Netflix
Välillä on vaan mukava pitkän työpäivän jälkeen maata omassa sängyssä ja kattoa leffaa. Toki netflix on myös hyödyllinen sillon ku täytyy letittää mun host lapsen hiukset eikä se sais liikkua jatkuvasti.

Sanakirja
Aina ei vaan jaksa muista mitä kaikki sanat tarkottaa tai miten ne kirjotetaan ni sillon kyllä sanakirja tulee tarpeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti