torstai 26. tammikuuta 2017

AT&T Stadium

Mulla oli siis lomaa tossa pari viikkoa sitten ja silloin äiti ja iskä tuli moikkaamaan mua tänne! Eka päivä meni vähä aikaerosta toipumiseen ätillä ja iskällä ja kierreltiinki vaan vähä kaupungilla. Toisena päivänä päätettiin sitte olla ihan oikeita turisteja ja mentiinki oikein VIP kierrokselle Dallas Cowboyssien areenalle. Sen stadiumin nimi siis on AT&T Stadium ja se oli kyllä ISO ja tosi hieno! 


Toi telkkari on siis ihan käsittämättömän suuri ja siinnä on myös tosi hyvä kuvanlaatu. Se on niin iso että se piti rakentaa tuolla stadionilla koska sitä ei ois voitu kuljettaa mistään tonne paikan päälle.


Toi katto on mahdollista avata ja se onkin useimmiten auki pelien aikana jos vain sää sen sallii.

Tohon stadiumille mahtuu yli 100 000 katsojaa!

Täällä siis noilla Cowboyssien Cheerleadereillä on oma telkkari ohjelma jossa just kuvataan miten niitä valitaan sinne joukkueeseen yms. Se on tosi suosittu ja noi Cheerleaderit on täällä tosi tunnettuja ja arvostettuja ja monilla just tavotteena onkin päästä tohon joukkueeseen.

Niillä on siis myös oma pukuhuone tuolla stadionilla.



 Ja totta kai onhan myös Cowboysseilla oma pukuhuone siellä stadionilla.



Tosta siis kulkee Cowboyssien joukkue aina tonne kentälle.

Päästiin myös kävelemään sinne kentälle.

Jos teistä kukaan vaan ikinä tänne Dallasiin päin tulee ni suosittelen ehdottomasti tuolla käymään! Se oli ehkä siisteintä ikinä ja kannattaa ehdottomasti mennä sille opastetulle kierrokselle missä ne kertoo vaikka mitä yksityiskohtia yms tosta stadionista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti